Menü
Контакти Желани продукти Търсене
Протефикс проучвания

Протефикс проучвания

Във всички страни и култури, прогресът в областта на медицината, подобряването на социалните условия, превенцията и оралното здраве, както и осигуряването на зъбни протези, имат висок приоритет.

Куайсер Фарма има над 50-годишен опит в областта на медицинската грижа, свързана със зъбните протези. С развитието на продуктовата гама на Протефикс, Куайсер Фарма разработи фиксиращи продукти, адаптирани към специфичните условия на устната кухина и специално пригодени за нуждите на ползвателите на зъбни протези. Отдадеността на екипа от експерти на Протефикс доведе до появата на пълна гама от продукти, които ежедневно се използват в денталните практики и се препоръчват на пациенти.

Един от класическите продукти на Протефикс е Протефикс Фиксиращата пудра, която, заедно с фиксиращите кремове от серията на Протефикс, са идеалното решение за сигурно задържане на зъбните протези. Фиксиращите кремове се предлагат в два основни варианта - Протефикс Фиксиращ крем и Протефикс Фиксиращ крем с Алое Вера. И двата продукта се характеризират с едно основно качество - уникалната фиксираща сила и върху мокра основа.

На немския и българския пазар, Протефикс предлага и специални Фиксиращи подложки, които нямат аналог. Те се използват за горни и долни цели протези и осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Освен това създават чувство за мекота и предпазват лигавицата от наранявания.

Противовъзпалителният и обезболяващ ефект на Протефикс протект гел е постигнат с помощта на редица научни изследвания. Този продукт е доказателство за отдадеността и отговорността, която Куайсер Фарма има към своите потребители. Усилията на компанията са изцяло насочени към иновацията и задоволяване нуждите на потребителя.

Заради високото съдържание на активен кислород, Почистващите таблетки на Протефикс почистват протезата бързо и изцяло без да атакуват материала на протезата. Още едно доказателство за усилията, вложени от изследователския отдел на Куайсер фарма - ясно ориентирани и посветени на нуждите на потребителя - стандартът на Куайсер за създаване на иновативни продукти.

Именно поради тази причина ние държим на близкия контакт с нашите потребители - именно те са тези, които могат да ни дадат истински и обективни оценки за качеството на нашите продукти.